1. Campings Frankrijk
  2. Bretagne

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Boek hier campings in Frankrijk.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in Frankrijk

Bretagne

Dit Franse schiereiland is een wandelgebied bij uitstek. Dankzij het milde zeeklimaat is het in deze streek in de zomer niet al te warm en wordt het 's winters niet te koud. Ideaal om er heel het jaar op uit te rekken. Een van de bekendste paden is het Dounanierspad. Dit 1650 kilometer lange pad werd gebruikt om Frankrijk te beschermen tegen de smokkelaars die in Bretagne aan land kwamen.

Wie lekker gaat lopen in Bretagne ontkomt er niet aan om veel aandacht te schenken aan de inwendige mens. En waar kan dat nou beter dan in een streek waar ze zo'n 4000 creperies hebben. Deze pannenkoekhuisjes serveren typische lekkernijen als de crepe en de gallete. Kleine pannenkoeken die u meer dan genoeg energie geven om er weer vol goede moed op uit te gaan.

Een blik op de website van camping Le Chatelet en u begrijpt waarom Bretgane zo'n geliefde vakantiebestemming is. Le Chatelet is een prachtige 4-sterren camping aan de kust van de Atlantische Oceaan.

In Zuid-Bretagne ligt camping Les Saules op u te wachten. Ook deze camping ligt dicht aan de kust, maar heeft op het terein zelf ook nog een prachtige zwembad met grote glijbanen.

Zoekt u rust en ruimte in Bretagne? Wellicht is camping Moulin Saint Laurent geschikt voor u. U krijgt bij uw kampeerplek meer dan 100 m2 aan grond. De camping ligt in de mooie vallei Garonne.