1. Campings Frankrijk
  2. Rhone-Alps

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Boek hier campings in Frankrijk.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in Frankrijk

Rhone-Alps

Alle seizoenen komen helemaal tot hun recht in het Franse gebied Rhone-Alps. Chamonix, een van de bekendste plekken, is een wintersportplek bij uitstek. Toch is het  ook 's zomers goed toeven in deze Alpenstreek. U kun hier beeldschone wandelingen maken onder gespecialiseerde begeleiding.

Aan de voet van de Alpen ligt het meer van Bourget. Een uitstekende watersportlocatie en elk jaar een geliefd ontmoetingsoord voor de verzamelaars van oude boten. Een verukkelijke combinatie van cultuur en natuur vindt u in de Ardèche. Hier ligt een dorp uitgehouwen in de steengroeves . Wat vroeger de woonplaats was van de holbewoners is nu omgetoverd tot een uniek amfitheater met een ongekende akoestiek. Met de klassieke klanken voor jonge musici verandert dit bos aan de oevers van de Rhone in een waar sprookjesbos.

Vlakbij deze locatie ligt camping La Riviera. Deze camping heeft bovendien een eigen prive strand waar u heerlijk in de luwte van de zon kunt genieten.

Wanneer we het over kamperen en glesjers hebben dan krijgt u met een verblijf op Les 2 Glaciers precies wat u verlangt. Deze camping aan de voet van de twee reusachtige gletsjers Bossons en Taconnaz is een prachtloctie met een waanzinnig uitzicht op de Mont Blanc.

Kraakheldere natuurlijke meren, een bosrijke omgeving  en op een kleine afstand van de Nederlandse berg in Frankrijk, Alpe d'Huez. Camping Au Pre du Lac staat er absoluut garant voor.