1. Campings Frankrijk
  2. Dordogne

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Boek hier campings in Frankrijk.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in Frankrijk

Dordogne

Een kopje koffie met een heerlijk verst stukje notentaart. Deze typische lekkernij van de Dordogne zou zo maar uw dag kunnen inluiden. De Dordogne in Frankrijk is een prachtig bosrijk gebied gevuld met duizend kastelen. De meeste zijn inmiddels particulier bezit, maar u kunt nog enkele historische meesterwerken bekijken in de Franse regio.

Nog een reden om af te reizen naar de Dordogne, is de wetenschap dat er bijna geen industrie te vinden is in deze landelijke streek. Oftewel, de Dordogne is een van de schoonste gebieden van Europa. Geen licht- en luchtvervuiling zorgen voor een uniek hemels schouwspel met als grote hoofdrolspeler de Melkweg die u met het blote oog kunt zien.

Met een verblijf op camping Le Ceou in de Perigord Noit van Dordogne staat u in de prachtige vallei van Céou. Bovendien was dit de eerste Nederlandstalige camping in de Dordogne.

Een wedstrijdje petanque afwisselen met een heerlijke duik in een zwembad. Of een wandeling door de kleurrijke bloemenvelden afwisselen met een goed glas wijn in een middeleeuws dorpje. Op camping Le Cou mag u het helemaal zelf invullen.

Camping Le Plein Air des Bories is een uitstekende familiecamping die redelijk kleinschalig is waardoor de hele camping overzichtelijk blijft. Ideaal voor de reizigers met kleine kinderen.